19-20 Ekim 2023 - Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall

Etkinlik Tarihi

Kalan Süre...

"Watsons Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Zirvesi," çevresel ve toplumsal sorumluluk bilincini vurgulayan, yenilikçi fikirleri bir araya getiren, ilham verici bir platformdur.

Watsons Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Zirvesi

"Sürdürülebilir Geleceğe Yenilikçi Adımlar"

Zirve, geleceğin önemli zorluklarına yenilikçi çözümler sunan konuşmalar, panel tartışmaları ve atölye çalışmaları içerir. Perakende, enerji, teknoloji, inşaat, gıda ve daha birçok sektörden katılımcıları bir araya getiren konferans, iş dünyasında sürdürülebilir değişim için birlikte hareket etmeyi hedefler. Katılımcılar, ilham verici başarı hikayeleri, en iyi uygulamalar ve yenilikçi iş modelleri aracılığıyla daha yeşil, adil ve etik bir geleceğe doğru adımlar atmaya teşvik edilirler. "Sürdürülebilir Geleceğe Yenilikçi Adımlar" sloganı, etkinliğin ana fikrini vurgulayarak katılımcıların bir araya gelerek sürdürülebilirlik ve inovasyon alanında güçlü bir değişim yaratmalarını simgeler.

Görüntüle
About
Sürdürülebilirlik ve İnovasyon: Geleceğin Ekonomik Modeli

Watsons Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Seminer&Workshop Programı

Yenilikçi fikirlerle sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyoruz.

Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Ekonomisi günümüz dünyasında giderek daha önemli hale gelmektedir. Sürdürülebilirlik, doğal kaynakların korunması, çevrenin ve insan sağlığının korunması ve gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakılmasından daha fazla anlam taşır. Bu nedenle, işletmelerin sürdürülebilir üretim süreçleri uygulaması ve yenilikçi fikirler geliştirmesi gerekmektedir.

İnovasyon kavramı doğrudan, sürdürülebilirlikle bağlantılıdır, çünkü sürdürülebilir iş modelleri oluşturmak için yenilikçi fikirler gerekir. Sürdürülebilirlik ve İnovasyon kavramlarının etkileşiminden doğan bu ekonominin büyümesi için işletme, sektör ve ülkeler seviyesinde sürdürülebilir bir gelecek için yenilikçi fikirler geliştirilmesi gerekmektedir. Bu, işletmelerin daha çevre dostu üretim yöntemleri uygulamaları, yenilikçi teknolojiler geliştirmeleri ve sürdürülebilir iş modelleri oluşturmaları anlamına gelir.

Görüntüle
About
ZİRVE TANITIM VİDEOSU

Neden Bu Zirveye Katılmalısın?

Sürdürülebilirlik ve İnovasyon kavramlarının yönetsel ve ekonomik etkilerinin tartışılacağı; ilham veren, bilgi dolu, deneyim dolu bu muhteşem zirveye sizi de bekliyoruz!

Başarı Hikayeleri

Zengin içeriğe sahip sunum ve panellerde ele alınacak sürdürülebilirlik ve inovasyon temalı iş uygulamaları ve projelerden ilham alın!

Seminer ve Workshoplar

Zirve öncesinde verilecek seminer ve workshoplara katılarak sürdürülebilirlik ve inovasyon konularında bilgilerinizi güncelleyin!

Kişisel Ağınızı Geliştirme

Zirveye katılacak iş profesyonelleri, sponsorlar ve diğer katılımcılarla tanışarak sürdürülebilirlik ve inovasyon ekosistemi networkünüzü geliştirin!

Uzman Konuşmacılar

Sektör deneyimine sahip üst düzey yöneticilerden sürdürülebilirlik ve inovasyon temalı başarı hikayeleri ve gerçek iş uygulamalarını dinleyin!

Konuşmacılarımız

Konuşmacılarımız

Murat Mutlu

Kenvue - Türkiye & Orta Asya ve Kafkasya Genel Müdürü

Ali Coşkun

Boğaziçi Üniversitesi - Doç. Dr., BOUN İnovasyon Merkezi Direktörü

Hüseyin Yıldız

Starwood - Yönetim Kurulu Başkanı

Akan Abdula

FutureBright Group - Kurucu Ortak

Arzu Tektaş

Boğaziçi Üniversitesi - Prof. Dr., BOUN İnovasyon Merkezi Üyesi

Özlem Soran Obuz

Watsons - Mağaza Geliştirme Direktörü

Aslı Deniz Helvacıoğlu

Boğaziçi Üniversitesi - Doç. Dr., BOUN İnovasyon Merkezi Üyesi

Murat Levent Demircan

Galatasaray Üniversitesi - Dr. Öğretim Üyesi, GSU Innove Direktörü
Albert Long Hall - Boğaziçi Üniversitesi
Albert Long Hall

Boğaziçi Üniversitesi

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü bahçesine en hakim konumdaki Albert Long Hall Kültür Merkezi, üniversitede merkezi konumdadır.

1862 yılında Robert Kolej'in kurucularından Cyrus Hamlin'in oğlu Afred Hamlin tarafından yaptırılan bina, Albert Dwight Foster Hamlin mimarlığında Robert Kolej için inşa edilmiştir. Robert Kolej Yüksekokulu'nun 1971 yılında Millî Eğitim Bakanlığına devri sonrasında Boğaziçi Üniversitesine tahsis edilmiştir.

Bina cephesinde yer alan dairesel kadranlı ve Arap rakamlarını içeren saat, 1892 yılında yapıya eklenmiştir. Mustafa Şem'i Pek tarafından yapılan saat günümüzde hâlen çalışmaktadır.

Günümüzde konferans, konser ve diğer pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan 500 koltuk kapasiteli Albert Long Hall Kültür Merkezi sahip olduğu mükemmel akustiği, dünyada benzerleri nadir bulunan 6.000 borulu devasa bir org ile taçlandırmaktadır.

  • Mekan

    Albert Long Hall

  • Adres

    Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü No:20 Bebek İstanbul

  • Konumu Görüntüle
Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Workshop Programı'nda yerinizi hemen alın!

Zirveye ve Workshop Programına katılmak için hemen başvurun!

KATILIM
Kapat

Watsons Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Zirvesi

@si.summit

Detaylar
  • 19-20 Ekim 2023
  • 09:00 - 16:30
  • Boğaziçi Üniversitesi
  • Albert Long Hall

Harita